Trinta jautienos sriuba

Reikės:

1 skardinės konservuotų pupelių pomidorų padaže

300-400 g. jautienos faršo

1 svogūno

2 v. š. pomidorų padažo

2-3 pomidorų/indelio konservuotų pomidorų savose sultyse

500 ml. jautienos sultinio

Mėgstamų prieskonių

Tarkuoto sūrio

Ghee sviesto kepimui

Kelių riekelių itališkos baltos duonos

Eiga:

Smulkiai supjaustome svogūną ir šiek tiek jį apkepame keptuvėje ant Ghee sviesto. Paruošiame sultinį, jį užpilame verdančiu vandeniu. Jautienos faršą dedame į keptuvę su svogūnu ir apkepame su mėgstamais prieskoniais. Iškepę faršą, keptuvės turinį sudedame į puodą kartu su pupelėmis, pomidorų padažu bei sultiniu. Pomidorus pamirkome karštame vandenyje, nulupame žievelę, sutriname juos iki vientisos masės elektrinio trintuvo pagalba ir supilame į puodą. Viską paverdame kelias minutes ir sutriname sriubą elektriniu trintuvu iki vientisos masės.

Sriubą pagardiname tarkuotu sūriu bei mėgaujamės su itališka duona.

Skanaus!