Trinta jautienos sriuba
Reikės:
1 skardinės konservuotų pupelių pomidorų padaže
300-400 g. jautienos faršo
1 svogūno
2 v. š. pomidorų padažo
2-3 pomidorų/indelio konservuotų pomidorų savose sultyse
500 ml. jautienos sultinio
Mėgstamų prieskonių
Tarkuoto sūrio
Ghee sviesto kepimui
Kelių riekelių itališkos baltos duonos
Eiga:
Smulkiai supjaustome svogūną ir šiek tiek jį apkepame keptuvėje ant Ghee sviesto. Paruošiame sultinį, jį užpilame verdančiu vandeniu. Jautienos faršą dedame į keptuvę su svogūnu ir apkepame su mėgstamais prieskoniais. Iškepę faršą, keptuvės turinį sudedame į puodą kartu su pupelėmis, pomidorų padažu bei sultiniu. Pomidorus pamirkome karštame vandenyje, nulupame žievelę, sutriname juos iki vientisos masės elektrinio trintuvo pagalba ir supilame į puodą. Viską paverdame kelias minutes ir sutriname sriubą elektriniu trintuvu iki vientisos masės.
Sriubą pagardiname tarkuotu sūriu bei mėgaujamės su itališka duona.
Skanaus!